Fort Square Presbyterian Church
E-cards | Online Giving | Times & Directions | Contact Us


21Jul
Prayer Time
Sun Jul 21 @ 9:30am - 09:50am
21Jul
Morning Worship
Sun Jul 21 @10:00am - 11:30pm
22Jul
AA 11-Step Meeting
Mon Jul 22 @ 7:00am - 08:00am
22Jul
AA Quincy Meet
Mon Jul 22 @ 6:00pm - 09:00pm
24Jul
Clothing Room open
Wed Jul 24 @ 6:30am - 08:30am
For our Albanian neighbors: Ne kemi dëshirë t'ju shërbejmë shqiptarëve në komunitetin tonë
I dashur fqinj,
    
Përshëndetje në emër të Jezu Krishtit!
 
Ne duam t’ju ftojmë në kishën “Fort Square”, pasi e kemi shumë përzemër që ti shërbejmë komunitetin tonë nëpërmjet Jezuit. Ne gjithashtu jemi të gatshëm të tregojmë për Jezuin, veçanërisht me ata persona të cilët kanë ardhur për të jetuar në Shtetet e Bashkuara nga shtete të tjera, duke përshirë këtu dhe shqiptarët. Ne e kemi shumë përzemër të kontaktojmë dhe të flasim me të tillë persona, pasi jemi të bekuar nga një numër shqiptarësh të cilët janë bërë pjesë e familjes së “Fort Square”.
 
Kisha jonë ofron takime adhurimi çdo të diel në mëngjes në orën 10:00 AM si dhe një kohë për kafe pas takimit të adhurimit, ku mund të njihemi më mirë. Takime për fëmijët, të rinjtë e të rriturit. Klasa të mësimit të gjuhës angleze, për të gjithë ata që janë të interesuar, Ne gjithashtu kemi një takim të hapur, veçanërisht për shqiptarët, ku diskutojmë hapur në lidhje me besimin dhe Biblën.
Për më shumë vizitoni faqen tonë të internetit: www.fortsquare.org.
 
Shpresoj të takohemi së shpejti në aktivitetet tona!
Kontaktoni në numrin e telefonit 617-471-6806, ose adresën elektronike: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
 
Mirë u pafshim së shpejti!
 
                                                                                                Sinqerisht,
 
 
                                                                                                Pastori John Culp   
 
 
We have a passion to serve the Albanians in our community!
 
 
Dear Neighbor,
    
Greetings in the name of Jesus Christ!
 
We’re writing to invite you to Fort Square Church.  We have a passion to serve our community through the life-giving truth of Jesus, and are especially eager to share Christ with people who are newcomers to the United States – including Albanians.  We have particular interest in serving such people – like you! – because we’re already blessed to count a number of Albanians as part of our Fort Square family.
 
We offer weekly worship at 10:00 Sunday mornings, Sunday School with classes for adults and children,    a Youth Group for older kids, classes for those for whom English is a second language, coffee hours after worship – and even an open meeting at which we discuss faith and the Bible, specifically for Albanians!  You can learn more about our church at www.fortsquare.org.
 
Please join us sometime soon for one of those activities, or contact us with any questions.  You can reach us by phone at 617-471-6806, or by email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .  We hope to meet you sometime soon!
 
                                                                                                Sincerely,
 
 
                                                                                                Pastor John Culp 
 
 
 
 
 
   
 

Home | Times & Directions | Prayer Requests | Listen Online | Sitemap | Contact Us
© Copyright 2024  Fort Square Presbyterian Church  |  16 Pleasant Street, Quincy, Massachusetts 02169  |  617-471-6806